Nu echt naar huis
30 juli 2025 - Moraira, Spanje
En dan toch na ruim 5 jaar, veel reizen leuke dingen meegemaakt maar ook hele heftige, leuke mensen ontmoet maar ook wel weer veel geleerd van bepaalde mensen dat ze niet altijd zo leuk zijn . Beginnen wij met onze reis maar nu naar huis. Ja echt naar huis. Wij zijn blij om weer een basis te hebben en onze eigen huis in te richten. Zal niet zeggen dat wij gaan stoppen met reizen wat dat zit in ons vrees ik, maar wat wij nu zeker gaan doen is ons geluk opzoeken en vooral lekker gaan genieten.
Vandaag 29 juli 2025 verhuiswagen zo in aantocht. Grappige van ons is als je zegt nooit meer een huis met trappen hebben er nu toch nog steeds 1. Gelukkig komen er straks sterke mannen die lekker alles naar boven sjouwen. Worden ze ook dik voor betaald dus gaan lekker toe kijken.EN GELOOF MIJ IS GEEN STRAF BIJ 1 VAN HUN.
Verhuiswagen inmiddels geweest echt respect voor deze mannen en wat zijn ze leuk en aardig. Net daarvoor omdat ik ruimte wilde maken voor de vrachtwagen nog even lekker in de klins met onze spaanse buurman die zo gek als een deur is want die parkeerd het liefs zijn witte auto in een boom. Stel je voor. Ik zet onze auto overdwars zodat als ik hem weg haal onze verhuiswagen kan gaan staan. Ik zie de witte auto aankomen op 10 cm net niet onze auto aan tikken. En hem voor onze auto parkeer. Nou de vlekken schieten in mijn nek. Ik zeg zou je hem ergens anders willen parkeren alsjeblieft. Nou tuurlijk niet, begint heel verhaal dat ik spaans moet leren enz. Als je hier wil wonen moet je spaans kunnen. Ik in spaans je bent echt gek doe niet zo moeilijk zet je auto effe weg heb een beetje respect. Nou hij kijk mij aan zet ze auto neer en zegt nee dit is mij plek. Schuinboven ons wonen België in spaans man doe niet moeilijk zet die auto weg hij nee. HIJ komt naar mij toe en legt zijn hand op mij bovenarm. Nou laat ik zo zeggen doe hij geen 2e keer meer. Tegen de Belgen daarboven roep ik dit is pricies waarom wij weggaan je wordt zo gediscrimineerd hier in dit stuk spanje. Hij komt nog eens en toen stak ik alleen mijn wijsvinger op van kom niet dichterbijer. whaha. Maar goed dar hij zich omkeerde want echt want deze is echt Loco.
Gisteren afscheid genomen van onze oude buuf minou bij de Saxo effe gezellig met elkaar maar o weer zo moeilijk hoe zo niet van afscheid nemen blijft steeds weer noeilijk
Nadat vandaag de verhuiswagen vol was hebben wij onze auto ingeladen. Ken je dat pas goed. O toch de bank plaat alles weer effs eruit. En dan denk je zo alles erin. Hmmm Bianc moet nog een koffer in stofzuiger in he. Nou weet niet waar alles weer vandaan kwam maar auto zit weer ram vol whahaha. De echtelijke scheiding bijna inzicht al de auto uit eindelijk vol zit.
Wij waren uitgenodigd bij fam Barbier. Voor de laatste BBQ. Was als van ouds weer fantastisch. Wat echt goud is is wat een kleine wesp kan doen om in een korte tijd een tafel leeg te krijgen. Whah ze springen nog net het water niet in.Natasja dacht slin te zijn o. Plat op de bank te gaan liggen whaha nou dat de wesp dan ga ik er bovenop. Whaha nou ze is best soepel in de huppen weet niet hoe leek wel een alien whaha Lieverds dank je wel voor samen met minou onze tijd toch leuk gemaakt te hebben wat hebben wij gelachen. Denk aan saté prikker op terras.
Inmiddels 20 uur effe de rust en dan straks in de nacht richting Frankrijk ben benieuwd. Hoe de rit zal gaan zo in hoog seizoen.
02.30 uur eruit gegaan. En jawel pas 04.30 rijden moest nog meer in de auto whaha. LANA zit weer het beste hoor.
Rit wordt vervolgd is nu 10.30 en rijden bijna elk moment Frankrijk al binnen.
Wordt vervolgd

Wie moet nu de wespen weg jagen 🤣🤣
En tot ziens ergens!
En beestjes daar laten alleen lana mee terug.